De spelregels bij inbrengen kleding voor verkoop

 

  • maximaal 10 stuks
  • "zo goed als nieuw"
  • fris, gewassen, gestreken
  • na 2 maanden ophalen wat niet verkocht is

Conditie van de kleding
De ervaring heeft geleerd dat klanten uitsluitend kleding kopen die er als nieuw uitziet. Onze klanten zijn op zoek naar originele pareltjes, in perfecte staat. De stukken mogen dus niet gepild of versleten zijn. Ook moeten ze fris ruiken, gestreken en voorzien zijn van alle knopen en/of goed werkende ritssluitingen. Schoenen en accessoires mogen ook gebracht worden, maar moeten wel in nieuwstaat zijn.

Wij hebben liever één tas met kleding die hieraan voldoet, dan een grote partij kleding waar niemand belangstelling voor heeft. Houd daar rekening mee, want artikelen inleveren die niet verkopen, is zonde van een ieders tijd. Per keer kunnen er maximaal 10 stukken worden ingebracht.

Werkwijze

In consignatie

We nemen de kleding in op basis van consignatie: wat je niet verkoopt krijg je terug. Of schenk je aan een goed doel; de Weggeefwinkel in Zeist, het Leger des Heils of een andere goede doelen organisatie. De periode dat ik de kleding in consignatie houd is 2 maanden.

Om het overzicht te behouden, wil ik je vragen om je aan de volgende spelregels te houden:

  • de kleding moet passen bij het seizoen van inleveren
  • de kleding dient te worden ingeleverd in een tas
  • voorzien van je naam en telefoonnummer
  • het kan ook zijn dat ik inschat dat de kleding niet "goed in de markt zal liggen"
  • als ik er tijd voor heb, zoek ik de kleding direct uit
  • tijdens drukkere periodes ontvang je een bericht zodra jouw kleding uitgezocht is

Na de verkoopperiode van 2 maanden kun je je niet-verkochte kleding ophalen. Bij het ophalen ontvang je een overzicht van de verkoop en daarna per bank 40% van de opbrengst

Door kleding in te leveren kun je niet alleen een aardig bedrag verdienen. Door hergebruik wordt ook het milieu ontzien. En met de kleding die niet wordt verkocht, kun je ook nog eens je medemens helpen: niet-verkochte kleding kan je doneren aan een goed doel.

Kleine lettertjes
Wij zijn niet verantwoordelijk voor gestolen, beschadigde of zoekgeraakte items. Wij doen uiteraard onze uiterste best om uw spullen met zorg te behandelen.

Interesse?
Ga kritisch door je kleding kast en verzamel je kleding die niet meer wordt gedragen en breng het gewassen en gestreken langs.  

Vragen of opmerkingen, laat het me weten via 06 10011589 of info@oudennieuwbymo.nl .